Jeg har haft Norske skovkatte siden 2005 (katte siden 1985)


I 2008 fik  jeg mit stamnavn "DK Lindvig"


Jeg faldt for den norske skovkat pga. dens:

venlige og nysgerrige sind, fysiske og psykiske robusthed og ikke mindst pga. dens smukke udseende.Hos mig er kattene først og fremmest mine kæledyr. De er min passion, og de giver mig stor glæde i dagligdagen. Enkelte af kattene er samtidig avls- og/eller udstillingskatte. Min kattegruppe er en blanding af yngre, ældre, fertile og neutraliserede katte. Den kombination giver en god balance samt ro i flokken. Deres trivsel er af stor betydning for mig, og jeg er meget optaget af sundhed, genetik samt adfærd.


Mit primære avlsmål er at opdrætte katte, hvor sundhed, et dejligt temperament samt en god pelskvalitet er i fokus. 

Jeg vil lejlighedsvis have killinger til salg, men det vil max 1 kuld om året, som selvfølgelig bliver annonceret her på hjemmesiden.


Kattene og jeg bor i Haarby, som ligger på vestfyn. Vi har en skøn base i et rækkehus med tilhørende have og indhegnet terrasse, hvor kattene har mulighed for at komme ud og få lidt frisk luft i pelsen.


Jeg fungerer som konsulent for Jyrak (Jydsk racekatteklub, en af de 3 hovedklubber, der er medlem af Felis Danica).
Hvad laver en konsulent? Sakset fra Jyraks hjemmeside:

"JYRAK´s konsulenter er parat med bistand i ethvert spørgsmål omkring kattehold, både race og huskatte og uanset du er medlem eller ej."


Derudover har jeg i en årrække været tilknyttet PawPeds som course leader på G1 og G2

PawPeds tilbyder internationale og internetbaserede kurser, hvor der undervises på 3 niveauer: G1, G2 og G3 (jeg har gennemført og bestået alle 3 kurser). Der undervises bla. i: Kattens fysiologi og anatomi, adfærd, genetik, avl samt sundhed & sygdom.